Revisorsassistent/redovisningskonsult

Vill du byta jobb och bli en av oss? Vi söker erfarna medarbetare till vårt kontor i Hudiksvall som vill vara med och utveckla Edlings till en byrå som underlättar livet för företagare och vägleder dem att bli framgångsrika. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig något nytt varje dag.  

Om oss
Vi är en fullservicebyrå inom ekonomi- och administration som idag har 10 anställda. Vår specialitet är ägarledda företag. Förutom våra 10 egna konsulter har vi tillgång till experter inom moms- skatter- affärsjuridik när det behövs. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige, ett nätverk av byråer med ca 600 anställda, samt har tillgång till Baker Tilly Internationals representanter i ca 120 länder.  Förutom att vi hjälper till med tex bokföring, löner och utför revisioner ger vi företagarna en trygghet att veta att företagets ekonomi och administration uppfyller de krav och regler som gäller, vi håller koll på alla deadlines, vi ger råd om hur de kan få mesta möjliga i plånboken till lägst skatt, vi finns tillgängliga som ett bollplank gällande frågor som gäller ekonomi och administration
 
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper och flerårig erfarenhet av arbete på redovisnings- och revisionsbyrå. Du är självgående och trivs i rollen som konsult och du har erfarenhet av rådgivning till företagare. 
 
Om tjänsten
Anställningsform: Tills vidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Hudiksvall
 
Kontakt
Lars Karlsson,
lars.karlsson@edlings.se
0650-15535
 
Ansökan
Skickas till lars.karlsson@edlings.se.